تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی

دانلود تحقیق در موردآنزیم ها



شناسه محصول: 1012811
موجود

دانلود تحقیق در موردآنزیم ها

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

قیمت : 5000تومان


دانلود تحقیق در موردآنزیم ها

دانلود تحقیق در موردآنزیم ها

دانلود تحقیق در موردآنزیم ها

نام فایل : آنزیم_ها

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 79

حجم : 2 مگابایت


بنام خدا
آنزيم ها
آنزيم ها
ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون باعث افزايش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفاکتور هايي ازجمله حاوي يونهاي فلزي باشند .
تغییرات انرژی در جریان یک واکنش در غیاب آنزیم(خط ممتد)و در حضور آنزیم (خط نقطه چین)
مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی
سرعت عمل آنزیمها
مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی
اختصاصی عمل کردن فوق العاده آنزیمها

نامگذاري آنزيم ها
سوبسترا + آز همانند اوره از،ليپاز، پروتئاز، سوکراز
نامگذاري متداول آلفا - آمیلاز
نامگذاري سيستماتيک glucanohydrolase α-1,4 glucan 4-
شماره سیستماتی EC 3.21.1
EC مخفف نام کمسیون آنزیم و اعداد بعدی هر کدام خاصیت خاصی را بیان می کنند.
عمل آنزيم + آز همانند اکسيداز، هيدرولاز
طبقه بندي ونامگذاري آنزيم ها
اکسيدو ردوکتاز ها : در اکسیداسیون سیستمهای بیولوژیکی شرکت دارند. آنزیمهائی مثل:
دهیدروژناز
ردوکتاز
اکسیداز
اکسیژناز
هیدروکسیلاز و کاتالاز
طبقه بندي ونامگذاري آنزيم ها
....


خرید آنلاین


سایر محصولات

دانلود مقاله اصول فعالیت آنزيم ها


اهمیت آنزيم ها در صنایع غذایی با در نظرگرفتن دامنه وسیع كاربرد تجاری آنها در این پروژه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.آنزيم ها قادرند به طور اختصاصی در تغییر همه ماكرومولكولهای بیولوژیكی اصلی، پروتئین ها، هیدراتهای كربن، چربیها و اسیدهای نوكلئیك

ادامه مطلب  

دانلود تحقيق آنزيم در صنعت لبنیات


اهمیت آنزيم ها در صنایع غذایی با در نظرگرفتن دامنه وسیع كاربرد تجاری آنها در این پروژه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.آنزيم ها قادرند به طور اختصاصی در تغییر همه ماكرومولكولهای بیولوژیكی اصلی، پروتئین ها، هیدراتهای كربن، چربیها و اسیدهای نوكلئیك

ادامه مطلب  

دانلود تحقيق آنزيمهای حائز اهمیت در آرد


آنزيم ها همواره همراه با مواد بیولوژیکی مانند مواد غذایی هستند. در نتیجه یکی از عناصر مهم در فراوری مواد غذایی می باشند. در بین فرایند های مختلف مواد غذایی که در گذشته های دور مورد استفاده قرار می گرفتند تنها آنهایی موفقیت آمیز بودند که از

ادامه مطلب  

تحقيق در مورد فیزیولوژی گیاهان زراعتی


نوع فایل : ورد ( word ) قابل ویرایشتعداد صفحات : 15 صفحه  در عالم گیاهی مهمترین و اصلی ترین متابولیسم ها كه اكثر واكنش در آن انجام می گیرد : آنزيم ها ـ فتوسنتز ـ تنفس .اگر یك سلول زنده را به كارخانه تشبیه كنیم هزاران تركیب و متابول

ادامه مطلب  

دانلود پروژه آنزيم در صنعت لبنیات


اهمیت آنزيم ها در صنایع غذایی با در نظرگرفتن دامنه وسیع كاربرد تجاری آنها در این پروژه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.آنزيم ها قادرند به طور اختصاصی در تغییر همه ماكرومولكولهای بیولوژیكی اصلی، پروتئین ها، هیدراتهای كربن، چربیها و اسیدهای نوكلئیك

ادامه مطلب  

تحقيق جامع درباره بررسی و ارزیابی بایوراکتور و راکتور


فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 58 صفحه        شمای یک سیستم تخمیری :فرمانتر :همانطوری که فعال و انفعالات شیمیایی ( واکنش های شیمیایی ) در یک راکتور شیمیایی صورت می گیرد وا

ادامه مطلب  

تحقيق درباره فیزیولوژی گیاهان زراعی


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل: WORD نوع فایل : doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )  تعداد صفحات : 15 صفحه  قسمتی از متن  doc :   در عالم گیاهی مهمترین و اصلی ترین متابولیسم ها كه اك

ادامه مطلب  

پاورپوینت درمورد آنزيم ها كاتالیزورهای بیوشیمیایی با ویژگی عمل زیاد


   به نام خدا مشخصات فایلفرمت:power pointقابل ویرایش و آماده پیرینتتعداد اسلاید : 94 اسلایدبنام خدا آنزيم ها كاتالیزورهای بیوشیمیایی با ویژگی عمل زیاد چند ویژگی مهم آنزيم ها انجام واكنش مشخص

ادامه مطلب  

پاورپوینت درمورد آنزيم ها


   به نام خدا مشخصات فایلفرمت:power pointقابل ویرایش و آماده پیرینتتعداد اسلاید : 79 اسلایدبنام خدا آنزيم ها آنزيم ها ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل

ادامه مطلب  

پاورپوینت آنزيم ها (شیمی مواد غذایی کتاب دکتر حسین فاطمی)


         نوع فایل:power point قابل ویرایش 125 اسلاید آنزيم ها: ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنش های خاص بیوشیمیایی بخش کوچکی از موا

ادامه مطلب  

logo-samandehi